Vecarro

Nauwkeurig, efficiënt en een topservice: drie woorden die niet alleen Carrosseriegroep Vecarro kenmerken, maar ook HVAC-partner Rob Air. Voor het nieuwe hoofdkantoor in Genk deed het autoschadeherstelbedrijf dan ook beroep op de expertise van Rob Air. Isabelle Vermeire, managing director bij Vecarro, vertelt hoe Rob Air een versnelling hoger schakelde.

“Rob Air was van in het begin helemaal mee met ons project”

Energievriendelijke oplossing
Isabelle: “Op voorhand hadden we al veel goede referenties van Rob Air gehoord. Voor ons was Rob Air ook de partij die het meest hands-on was om samen met ons aan het project eraan te beginnen, dus was de keuze snel gemaakt. In samenspraak met hen kozen we voor een warmtepompsysteem in de kantoren zodat we er kunnen koelen en verwarmen. In de garage hebben we gewerkt met stralingspanelen zodat elke zone apart verwarmd kan worden, wat ook energievriendelijk is.”

Technisch advies
“Rob Air was van in de planningsfase al meteen mee met het project. Ze hebben ons uitgebreid technisch advies gegeven zodat we de optimale keuzes konden maken voor bijvoorbeeld het verwarmen van ons atelier, wat een zeer grote ruimte is. We voelden ook meteen dat ze het werk aankunnen en dat ze technisch goed onderlegd zijn. Maar ook over het fijnere werk op het bureel zijn we zeer tevreden: daar is het toch wel belangrijk dat er een goede afwerking is, dat het praktisch is en dat het er ook nog eens mooi uitziet. Missie geslaagd!”

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Meer referenties

Delorge Hasselt
Delorge Hasselt
TBWA offices
TBWA offices
Limtec
Limtec