Bij ons werk je niet. Je onderneemt er!

Bij de verschillende bedrijven van Climagroup zijn we voortdurend op zoek naar diverse profielen zoals monteurs, projectmanagers, techniekers en administratief medewerkers. Climagroup maakt deel uit van Hasco Invest, een ambitieuze familiale bedrijvengroep. Onze groep is voornamelijk tot stand gekomen door samenwerkingen, participaties en integraties van bestaande bedrijven. In deze bloeiende omgeving word je uitgedaagd om initiatief te nemen, jezelf en je functie verder te ontwikkelen om zo nog succesvoller te worden! U komt er terecht in een organisatie waar een kritische blik wordt aangemoedigd en nieuwe ideeën toegejuicht. En tot slot? In elk bedrijf werkt een fijn team met een gezellige, familiale sfeer.

Loop je ook warm voor een job bij Climagroup?
Bekijk onze vacatures
Joachim Raes: “Bij Climagroup wachten alle kansen bij enthousiasme en inzet”
Joachim Raes: “Bij Climagroup wachten alle kansen bij enthousiasme en inzet”
Leiderschapstraject
Leiderschapstraject
Onze collega Diogo aan het woord...
Onze collega Diogo aan het woord...
Uitbreiding productiehal
Uitbreiding productiehal
Teambuilding: ergens in diepe waters....
Teambuilding: ergens in diepe waters....
The future is fresh
The future is fresh

In-house opleidingscentrum

De wereld van koeling en klimatisatie staat nooit stil: systemen en technologieën evolueren voortdurend. De juiste kennis in huis hebben en altijd up-to-date blijven met het oog op de toekomst, is dus een absolute must in deze innovatieve sector. Om efficiënt en proactief om te gaan met deze steeds veranderende technologieën en diensten, bouwde Climagroup een eigen opleidingscentrum in Alken.

Bij Climagroup verwachten we dat onze eigen medewerkers aan de top van hun discipline blijven staan. We investeren daarom permanent in hun opleiding: elke medewerker geniet jaarlijks van maar liefst 210 opleidingsuren! Daarvoor kunnen ze terecht in ons opleidingscentrum, maar ook externe opleidingen zijn mogelijk indien er bijkomende kennis nodig is.

In het opleidingscentrum leren nieuwe werknemers de kneepjes van het vak. Maar ook zelfs onze meest ervaren techniekers en installateurs kunnen hier steeds bijleren en up-to-date blijven met de laatste technieken en toepassingen. Wij geven zelfs een gerichte training aan het onderhoudspersoneel van het bedrijf waar we een installatie geplaatst hebben en aan de gebruikers van die installatie. Door deze gerichte en specifieke opleidingen kunnen wij steeds de kaart van de innovatie trekken.