Sinds de oprichting in 1968 is Climabel blijven groeien vanuit Tubize als totaalleverancier van HVAC-oplossingen. Vandaag bestaat hun team uit een vaste ploeg van 28 medewerkers, onder wie 21 medewerkers op de buitendienst en 7 op de binnendienst. Om hun positie verder te versterken naar de toekomst, stapt het volledige team van Climabel mee aan boord van Climagroup. Ook de vorige eigenaars Jan Spaens, Rik Devroede, Sylvain Neetens, en Alexis Kilitsidis stappen over, waardoor de continuïteit van Climabel verzekerd blijft.

 

Jan Spaens: “Met deze samenwerking willen we de positie van ons bedrijf in de HVAC-wereld verder versterken. Dankzij de nationale verankering van Climagroup zullen we onze klanten nog beter kunnen bedienen dan ooit. Ook is hiermede de continuïteit van Climabel op lange termijn verzekerd wat voor onze klanten, personeel en onszelf alleen maar positief kan uitdraaien.”

 

Kristof Nagels van Climagroup: “We zijn enorm enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Climabel. Hun centrale ligging in België in combinatie met hun technologische knowhow vormen een mooie aanvulling op de competenties die we bij Climagroup vandaag al in huis hebben.”

Andere nieuwsberichten

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier