Soprema

Uitgevoerd door Rob Air

Soprema, gespecialiseerd in isolatiematerialen, deed beroep op Climagroup voor de verwarming van de hal in hun werkplaats. Het bijzondere aan deze samenwerking is het gebruik van lucht-luchtwarmtepompen om op fossielvrije basis de hal te verwarmen. Deze oplossing is niet enkel energievriendelijk, maar ook toekomstgericht. De uitdaging van het project was de hoogte waarop de warme lucht in de hal werd uitgeblazen.

 

Daan Simons legt uit hoe deze uitdaging werd aangepakt:

Soprema, gespecialiseerd in isolatiematerialen, deed beroep op Climagroup voor de verwarming van de hal in hun werkplaats. Het bijzondere aan dit project is het gebruik van lucht-luchtwarmtepompen om op fossielvrije basis de hal te verwarmen. Deze oplossing is niet enkel energievriendelijk, maar ook toekomstgericht. De uitdaging van het project was de hoogte waarop de warme lucht in de hal werd uitgeblazen.

 

Daan Simons legt uit hoe deze uitdaging werd aangepakt:

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Meer referenties

Royal-Fruits
Royal-Fruits
Stephex
Stephex
Soudal Turnhout
Soudal Turnhout