Leiderschapstraject

Leiderschapstraject

De leidinggevenden van onze verschillende HVAC-bedrijven hebben op een bijzondere manier een volgende stap gezet in hun Climagroup Leiderschap jaarprogramma. Paarden hebben namelijk de gave om een (management) team te laten weten of het team in tune is met zijn doel of bestemming.

Dat heet feedforward. Feedforward gaat niet over de onderlinge persoonlijke relaties, maar geeft het team als geheel informatie: hoe goed is een managementteam afgestemd op hetgeen ze met het management willen bereiken in de organisatie.

Organisaties veranderen continu. Ondanks zorgvuldig opgestelde businessplannen, betrokken en competente medewerkers lijkt het soms toch niet te lukken. Soms lijkt de organisatie terug te vallen in een oud patroon: onzichtbare weerstand, stroperig overleg, miscommunicatie, angst voor eigen initiatief en medewerkers die -zo lijkt het- niet hun volle potentieel benutten. Dan is er een grote kans dat er diep ingesleten patronen zijn ontwikkeld die structurele voortgang belemmeren, vaak onbewust.

"We hebben deze dagen weer mooie stappen mogen zetten met ons team en ook nog lekker aan onze vitaliteit gewerkt. We gaan als team van good to great!"

Dank aan Marcel van Bergen en Ruud Knaapen, het was weer erg inspirerend!

Loop je ook warm voor een job bij Climagroup?
Bekijk onze vacatures

Meer verhalen

Technisch tekenaar met extra
Technisch tekenaar met extra
Uitbreiding productiehal
Uitbreiding productiehal