Optimaal winkelcomfort: gezonde lucht en de juiste temperatuur

Een aangename omgeving is doorslaggevend voor een optimale winkelbeleving. Voor Climagroup betekent dat: de juiste temperatuur – niet te warm en niet te koud – en … verse, gezonde binnenlucht! 

Verwarming, koeling en ventilatie (HVAC voor de experts) … bij Climagroup zit je gebeiteld. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de retailsector. Daardoor werkt je installatie altijd op de meest betrouwbare én duurzame technologie.

Afbeelding

Oplossingen en 24/7 service

Bij Climagroup gaan we voor maatwerk. Elk bedrijf is uniek, met specifieke wensen. Dé ideale klimaatoplossing stippelen wij voor je uit aan de hand van onze duurzame concepten. 

Je installatie mag nooit stilvallen. Daarom ondersteunen je op lange termijn met onze snelle, persoonlijke service, 24/7.

Naadloos geïntegreerd

Hoe enthousiast wij ook zijn over onze installaties, we begrijpen dat jij en je klanten er liefst zo weinig mogelijk van zien. Gelukkig gaan onze koelings- en verwarmingstoestellen naadloos op in de inrichting van jouw zaak.  Discreet en geluidloos … dat is de boodschap.

Duurzaam en energie-efficiënt

Energie is kostbaar. Meer dan ooit. Het is dus essentieel dat je koel- en verwarmingssysteem energie-efficiënt en duurzaam is. 

Voor winkels kiezen we onder andere voor warmtepompen. Daarmee bespaar je op lange termijn. Warmtepompen kunnen zowel koelen als verwarmen. Ze gebruiken warmte uit de omgeving, waardoor ze zelf minder CO2 uitstoten.

PROJECTEN IN DE KIJKER

AS Adventure Turnhout

AS Adventure Turnhout

Na een geslaagd project koos AS Adventure opnieuw voor Cooltech voor de installatie van een KWO-systeem in het nieuwste filiaal in Turnhout. Voor de outdoorketen staat de natuur altijd op nummer 1, óók voor de verwarming en koeling van hun panden. Daarom kozen ze voor een ecologisch verantwoord systeem dat werd aangepast aan de noden van het atypische pand. Jean-Louis Jacobs, projectleider bij A.S.Adventure, over de vlotte samenwerking tussen twee gemotiveerde ondernemingen.

ANDERE SECTOREN

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier