De juiste temperatuur en verse lucht, essentieel voor gelukkige werknemers

Je werknemers werken beter in een gezond binnenklimaat. Gezonde lucht met de geschikte temperatuur voor verschillende activiteiten is cruciaal voor een aangename en productieve omgeving.

 Kantoren, ateliers, vergaderzalen … De werkvloer van vandaag is enorm divers. Onze experts analyseren alle ruimtes in functie van welke activiteiten er plaatsvinden. Met de geavanceerde airco-, klimatisatie- en ventilatieoplossingen ontwikkelen ze een duurzaam concept dat inspeelt op alle behoeften van van je bedrijf.

 HVAC of sanitair nodig voor appartementsgebouwen en andere residentiële projecten, showrooms en andere grote gebouwen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Afbeelding

Gezonde lucht, belangrijker dan ooit

Eén ding is zeker, ook binnen heb je gezonde lucht nodig. Zeker op de werkvloer, waar vaak veel mensen in beperkte ruimte samenzitten om te werken, te vergaderen en te lunchen.

Een efficiënt klimatisatie- en ventilatiesysteem houdt de binnentemperatuur comfortabel en de luchtkwaliteit optimaal zonder dat de warmte verloren gaat. De constante aanvoer van frisse lucht beperkt bijvoorbeeld ook de verspreiding van virussen.

Bij Climagroup gaan we voor maximale tevredenheid. Onze experts maken een grondige berekening en ontwerpen samen met jou het meest geschikte ventilatiesysteem. Daarnaast zijn we de ideale partner voor het onderhoud van je installatie.

Design and build: een van onze troeven

Bij Climagroup streven we altijd naar de juiste balans tussen betaalbare oplossingen en duurzaamheid.

Bij het ontwerp van klimatisatie- en ventilatieoplossingen voor bedrijven gaan we altijd voor de maximale meerwaarde, van ontwerp tot realisatie, ongeacht de schaal, reikwijdte en het budget van je project.

Wij maken hét verschil door je van ontwerp tot uitvoering volledig te ontzorgen. We werken met één aanspreekpunt dat alles voor je opvolgt. Op die manier sluiten alle fases in je project perfect op elkaar aan.

Klimaatvriendelijk en energie-efficiënt

Energie is kostbaar. Het klimaat is belangrijker dan ooit. Het is dus essentieel dat je airco- en verwarmingssysteem energie-efficiënt en duurzaam zijn.

De meest recente klimatisatiesystemen zijn milieuvriendelijk en energiezuinig. Voor grote gebouwen kiezen we onder andere voor warmtepompen. Warmtepompen kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo bespaar je op lange termijn.

PROJECTEN IN DE KIJKER

BMW Training Centre

BMW Training Centre

In het BMW Training Centre in Bornem geeft het automerk eigen technici en verkopers van dealers opleidingen over de nieuwste modellen. Omdat de deelnemers zowel vergaderen als aan auto’s sleutelen, kan de temperatuur en ventilatie in de verschillende lokalen erg verschillen. Een uitdaging die Borcalor perfect kon opleveren!

ANDERE SECTOREN

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier