Optimale temperatuur voor jouw productieproces

Voor productiebedrijven is het essentieel dat de koudeketen stabiel blijft. Een betrouwbare koeling houdt levensmiddelen of andere gekoelde producten vers tijdens het hele productieproces. Dankzij onze innovatieve industriële koeling is de temperatuur in grote industriële ruimtes zoals productiehallen op elk moment optimaal.

Een goede ventilatie is dan weer essentieel voor een gezonde, productieve en comfortabele omgeving voor je werknemers.

Climagroup is gespecialiseerd in industriële koeling. We ontwikkelen HVAC-oplossingen op maat van grote en kleinere productiebedrijven. Daarbij kunnen we putten uit jarenlange ervaring in de productiesector.

Afbeelding

Technische service die 24/7 paraat staat

Je productielijn moet altijd operationeel blijven. Onze serviceafdeling is daarom altijd bereikbaar. Bij een panne kunnen we zo meteen ingrijpen. Time is money, dat beseffen we maar al te goed.

We houden het graag eenvoudig en transparant. Daarom heeft elke klant één persoonlijk aanspreekpunt, één nummer en één tariefplan.

Diepgaande expertise

Energie en het klimaat staan hoog op de agenda. Daardoor evolueert de wereld van koeling en klimatisatie razendsnel. Climagroup verlegt telkens opnieuw zijn grenzen door zijn expertise verder uit te breiden.

Via digitalisering kunnen we geavanceerde energie-efficiënte systemen aanbieden. Via monitoring op afstand optimaliseren we de apparatuur en anticiperen we op mogelijke problemen. We voorkomen bovendien eventuele interventies in de toekomst en onnodige kosten.

Industriële koeling conform de strengste normen

Climagroup produceert én plaatst gecertificeerde en brandbestendige luchtkanalen conform de strengste normen. Daarnaast bedenken we oplossingen voor de koeling van je productieprocessen. Onze installaties maken maximaal gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Industriële HVAC-concepten bedenken en ontwerpen we samen met de klant. Daarbij zoeken we altijd naar de perfecte balans tussen de duurzaamheid van de installatie en de kosten voor de klant.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Gandae

Gandae

De gebouwen van Gandae in Gent waren toe aan een grondige opfrisbeurt, dus was het maatwerkbedrijf op zoek naar een HVAC-oplossing op hún maat. En die vonden ze bij Borcalor! Aan het woord: Stephan Hebbelinck, verantwoordelijke technische dienst bij Gandae.

ANDERE SECTOREN

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier