Het juiste klimaat, het summum van gastvrijheid

Je gasten hebben het graag comfortabel. Comfort, dat is een goed bed, een goed geventileerde badkamer, lekker eten … Maar zeker ook de juiste temperatuur: lekker warm in de winter, of lekker fris in de zomer. Als hotel, restaurant of café kun je dus maar beter een goede HVAC-installatie hebben.

Een hotel heeft een degelijke verwarming, koeling en ventilatie van de kamers nodig. Daarnaast hebben ook de gemeenschappelijke ruimtes zoals de fitnesszaal specifieke klimaatvereisten. Restaurants hebben bovendien goede commerciële koeling en afzuiging van de keukenlucht nodig.

Climagroup heeft ruime ervaring in de hospitalitysector. Daarom weten we dat elk etablissement uniek is en eigen behoeften heeft. Het comfort van je gasten staat op elk moment centraal.

Afbeelding

Oplossingen en ondersteuning op maat

Het comfort van je gasten staat op elk moment centraal. Of dat nu in hun kamer of aan tafel is. Daarom gaan we bij Climagroup voor maatwerk voor elke ruimte in je hotel, restaurant of café.

Om ervoor te zorgen dat je gasten op elk moment in de watten gelegd worden, kun jij altijd rekenen op onze technische ondersteuning met een persoonlijke service, 24/7.

Onzichtbaar, wel voelbaar

Je zaak is tot in de puntjes afgewerkt. We begrijpen dat een airco-, verwarmings- of ventilatiesysteem niet mag opvallen.

Onze airco en verwarmingstoestellen gaan helemaal op in de inrichting van je hotel. Onze apparaten zijn discreet en geluidloos.

Duurzaam en energie-efficiënt

Energie is kostbaar. Meer dan ooit. Voor de planeet – en natuurlijk voor jouw portemonnee – is het belangrijker dan ooit dat je koel- en verwarmingssysteem energie-efficiënt en duurzaam is. De meest recente systemen zijn milieuvriendelijk en energiezuinig. We zijn gespecialiseerd in installaties op basis van warmtepompen. Onze installaties gebeuren snel, zijn budgetvriendelijk en door hun eenvoud hebben ze een beperkte impact op het gebouw.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Hotel Marivaux

Hotel Marivaux

Het viersterrenhotel Marivaux kocht een oud pand om te renoveren en de bestaande oppervlakte uit te breiden met 41 kamers. Voor airco, ventilatie en verwarming zocht het hotel een betrouwbare partner met de nodige ervaring en expertise in HVAC-installaties. Omdat Climabel al lang met Marivaux samenwerkt, kwam CEO Willian Yang snel opnieuw bij Climabel uit.

 

“Ik kan Climabel alleen maar aanraden aan andere hoteleigenaars”, besluit de CEO van Hotel Marivaux. “Hun interventiesnelheid bij storingen en expertise zijn uniek.”

ANDERE SECTOREN

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier