Klimatisatie cruciaal voor goede zorg

Zowel je patiënten als de zorgkundigen zijn gebaat bij een geschikte klimatisatie. Een aangename temperatuur op de kamers geeft patiënten meer comfort. Maar ook in de operatiekwartieren moet de temperatuur op elk moment optimaal zijn. Bovendien is voldoende verluchting in de gebouwen essentieel voor een gezonde omgeving.
Climagroup kan je hier overal mee helpen. Zowel voor de kamers, medische afdelingen als voor de keukens van ziekenhuizen, dokterspraktijken en woonzorgcentra bedenken we flexibele HVAC-R-systemen. Dat doen we altijd in functie van het budget, maar het comfort voor patiënten, werknemers en je energiefactuur staan altijd centraal.

Afbeelding

Totaaloplossingen op maat

Gezonde binnenlucht met de juiste temperatuur voor de kamers van patiënten of rusthuisbewoners, de correcte temperatuur voor medische ruimtes, de juiste koeling voor de keuken van je ziekenhuis of rusthuis … Zorginstellingen hebben vaak diverse HVAC-R-oplossingen nodig.

We stippelen voor je dokterspraktijk, ziekenhuis of zorginstelling een oplossing op maat uit in samenspraak met jou, volgens de specifieke behoeften en vereisten van je installatie(s). Je profiteert bovendien van de innovatieve spirit van een grote groep bestaande uit zeven bedrijven, verspreid over heel België.

Innovatie voor het beste concept

Climagroup werkt met de nieuwste technieken en volgt de laatste tendensen. Want van innovatie profiteren zowel je patiënten als je medisch personeel en zorgkundigen.

Meer nog, dankzij digitalisering zijn onze systemen energie-efficiënter dan ooit. 

We monitoren de prestaties van installaties van talloze klanten op afstand. Daardoor kunnen we de apparatuur optimaliseren en anticiperen we op mogelijke problemen. We voorkomen bovendien eventuele interventies in de toekomst en onnodige kosten.

Bij Climagroup staat zorg centraal

Elke sector is anders. We weten dat de zorgsector specifieke eisen heeft. Daarom stippelen wij voor elk project een oplossing op maat uit. Dat gebeurt in samenspraak, volgens de specifieke behoeften en vereisten van je installatie.

 Vanaf dag één streven we naar de beste ondersteuning en service. Voor elke klant werken we met één aanspreekpunt dat alles voor je regelt. Op die manier ontzorgen we onze klanten van ontwerp tot uitvoering en sluiten alle fases in het project perfect op elkaar aan.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Practimed

Practimed

Practimed is een medisch centrum met 2 vestigingen in Tessenderlo en Bree. In 2018 werd het nieuwe gebouw in Bree gezet, waarbij de HVAC van het gebouw aan Rob Air werd toevertrouwd. Guy Borghs, facility medewerker bij Practimed, licht toe hoe Rob Air het comfort van patiënt én medewerker verhoogde.

ANDERE SECTOREN

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier