Limtec

Wat krijg je als je twee partners samenbrengt die beide een grote waarde hechten aan innovatieve producten? Een technologisch dream team! Bert Vanderhallen is technisch verantwoordelijke bij Limtec, het opleidingscentrum van de metaalsector, en vertelt over de goede samenwerking met Cooltech.

“Dé sterkte van Cooltech? Probleemoplossend denken”

Van theorie naar praktijk
Bert: “Toen we verhuisden naar onze nieuwbouw op het Wetenschapspark in Diepenbeek, wilden we natuurlijk alle state-of-the-arttechnologieën implementeren. Cooltech heeft voor ons de volledige HVAC-installatie gebouwd: de koel- en verwarmingsinstallatie en ook de ventilatie voor een goed klimaat in het gebouw. We gebruikten op voorhand in onze leslokalen alle materialen die hier nu ook geïnstalleerd zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de kleppen en het regelmateriaal dat we als didactisch lesmateriaal gebruikten nu in de praktijk uitgevoerd.”

Vlotte samenwerking
“De samenwerking is heel goed verlopen. We hebben in het begin enkele keren samengezeten om het concept uit te werken. Cooltech is heel sterk in het probleemoplossend denken en heeft een team van zeer bekwame medewerkers. Als er problemen zijn, contacteert Cooltech vrij snel de fabrikanten om dan tot een gezamenlijke oplossing te komen.”

Climagroup bestaat uit zeven bedrijven die de handen in elkaar hebben geslagen om hun passie, ervaring en knowhow te delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel behouden elk hun eigen karakter en staan samen sterker klaar voor de klant onder de naam Climagroup.

Meer referenties

Delorge Hasselt
Delorge Hasselt
TBWA offices
TBWA offices
Basic Fit Rixensart
Basic Fit Rixensart