Voor de totale renovatie van de bar en het restaurant van zijn hotel aan de Louisalaan stelde Sofitel Le Louise hoge eisen. Er mocht namelijk niets zichtbaar zijn van de airco en ventilatie. Neen, zelfs geen ventilatieroosters!

Gelukkig is Climabel al jaren partner van het vijfsterrenhotel in de Gulden Vlieslaan. Door zijn kennis van het hotel en ruime expertise in de hotelsector werkte ons lid van de Climagroup alle HVAC-techniek netjes weg!

“Climabel is een betrouwbare partner die telkens opnieuw hoge eisen inlost”

Jan Spaens - Climabel

Climagroup denkt als een ondernemer

Bij Climagroup profiteer je van de kracht en expertise van een grote groep. Maar onze spirit en flexibiliteit zijn die van een ondernemer. We verbeteren ook continu onze performantie en servicegraad. En net omdat we flexibel zijn, kunnen we aan de hoge eisen van een vijfsterrenhotel beantwoorden.

 De grote uitdaging van dit project waren de hoge eisen van de architect. Volgens de plannen moest alle airco- en ventilatietechniek onzichtbaar zijn. “Ik denk dat er weinig firma’s dat niveau aankunnen”, beseft Jan Spaens van Climabel. “We hebben alle apparatuur netjes weggewerkt in de valse plafonds. Er mochten zelfs geen ventilatieroosters zichtbaar zijn.”

“Ik denk dat er weinig firma’s dit niveau aankunnen!”

Jan Spaens - Climabel

Climabel lost al 15 jaar hoge eisen in

Sofitel deed in 2006 een beroep op Climabel voor de volledige renovatie van de airconditioning en ventilatie van de hotelkamers. “We zijn dus al 15 jaar kind aan huis”, zegt Jan Spaens van Climabel. “Omdat ze in ons een trouwe partner zagen, vroegen ze ons in 2019 om de volledige renovatie van de bar en het restaurant onder handen te nemen.”

Sofitel stelt die vlotte samenwerking op prijs. Daarnaast is het een enorme geruststelling dat onze serviceafdeling 24/7 klaarstaat.

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier