Voor onze klant Creneau hebben we hier de HVAC + Ventilatie installatie voorzien voor de 4 verdiepingen +14,+15,+16,+17 voor de kantoren van de eindklant Ageas.


Het volledige leidingwerk van het gekoeld watercircuit werd hier voorzien ter aansluiting op de klimaatplafonds. Deze klimaatplafonds koelen of verwarmen de desbetreffende ruimtes, die worden aangestuurd door een gebouwbeheersysteem. Idem voor de ventilatie. Het GBS voorziet de ruimtes van voldoende verse lucht. Elke ruimte is uitgerust met een CO2-detectie, die actief de benodigde hoeveelheid verse lucht aanstuurt. 

Om zo een optimaal gewenst klimaat in de kantoorruimtes te verkrijgen.


Voor de ventilatie hebben wij het volledige kanaalwerk, geïntegreerde roosters voor in het klimaatplafond met de nodige inregelelementen afregelingen voorzien, om zo goed geventileerde kantoorruimtes te verkrijgen.


Alles compleet volgens de strengen veiligheidsnormen en “high-end” afwerkingsgraad die hier vereist was.

 

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan zeker de onderstaande video.

Foto's Manhattan Tower

Welke uitdagingen gingen gepaard met dit project? 

De high-end afwerkingsgraad, de timing, de planning en de toegankelijkheid tot de veertiende en tot en met de zeventiende verdieping van het Manhattan Center, waarbij zowel alle materialen als personen via één dienstlift moesten worden getransporteerd. Door onze eerdere succesvolle samenwerkingen met Creneau International is er een sterke dynamische tandem opgebouwd. Samen hebben we deze opdracht tot een goed einde gebracht. Het team van Climagroup heeft een zeer mooi project bij Ageas gerealiseerd, binnen de vooropgestelde termijn.

Klant centraal

Als klant sta je bij de leden van Climagroup altijd centraal. Dat is een van onze troeven. Customer for life’ noemen wij dat. Dat betekent vooral dat ons engagement geen vluchtige belofte is, maar een vertrouwensrelatie op lange termijn. Elk bedrijf is uniek. Oplossingen op maat zijn de sleutel tot klanttevredenheid.

Dankzij onze innovatieve concepten die we voortdurend verfijnen en verbeteren, vinden we gegarandeerd voor elke klant dé ideale oplossing. 

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier