Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken opende een gloednieuw kiprestaurant in Bilzen. Enkel het beste is goed genoeg voor een internationale topspeler uit de voedingssector. Daarom schakelde KFC Climagroup in voor de complete HVAC-installatie.

Luchtgroepen, koel- en vriescellen, warmtepompen, airco, maar ook brandbestrijding, sanitair en de dampkap. Kortom, een complex project met een hectische planning. Een uitdaging die Cooltech – een van onze zeven leden – maar al te graag aanpakte … en met succes realiseerde!

“De installaties zijn gebruiksvriendelijk. 
We kunnen altijd bij Cooltech terecht als er zich problemen voordoen.”

 

Brecht Lathouwers - KFC

Comfort voor klanten én medewerkers: check!

KFC koos voor Cooltech omdat het gespecialiseerd is in totaalconcepten die het comfort voor de klanten en medewerkers waarborgen.

“De samenwerking verliep heel vlot”, zegt manager Brecht. “De timing werd gerespecteerd. Alle installaties zijn heel gebruiksvriendelijk en we kunnen altijd bij Cooltech terecht als er zich problemen voordoen. Ik denk dat er in de toekomst nog kansen zullen zijn voor Cooltech en KFC om samen te werken.”

Knowhow van onze partners:
de sterkte van Climagroup

In een fastfoodrestaurant draait de frituur op volle toeren. Ventilatie en afzuiging van de lucht zijn onontbeerlijk. Voor de ventilatie deed Cooltech dan ook een beroep op ventilatiespecialist Pure Air, ook een lid van Climagroup.

Die samenwerking is een van de troeven van Climagroup. De groep bestaat uit zeven bedrijven die hun passie, ervaring en knowhow delen. Cooltech, Borcalor, Rob Air, Pure Air, De Noyette, Milieu & Koeltechniek en Climabel.

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier