Het viersterrenhotel Marivaux kocht een oud pand om te renoveren en de bestaande oppervlakte uit te breiden met 41 kamers. Voor airco, ventilatie en verwarming zocht het hotel een betrouwbare partner met de nodige ervaring en expertise in HVAC-installaties. Omdat Climabel al lang met Marivaux samenwerkt, kwam CEO Willian Yang snel opnieuw bij Climabel uit.

 

“Ik kan Climabel alleen maar aanraden aan andere hoteleigenaars”, besluit de CEO van Hotel Marivaux. “Hun interventiesnelheid bij storingen en expertise zijn uniek.”

“Ik kan Climabel alleen maar aanraden aan andere hoteleigenaars!”

Willian Yang - CEO Hôtel Marivaux

Kosten besparen met oplossingen op maat

Climabel, een bedrijf van Climagroup, kwam met een voorstel op de proppen dat goedkoper was dan diegene die de aannemer voorstelde.

“Die oplossing was bovendien zeer betrouwbaar en compatibel met het bestaande systeem”, zegt Willian Yang. “Het is dus makkelijker in het dagelijkse gebruik, omdat het met dezelfde apparaten en bediening werkt.”

“Ik kan Climabel alleen maar aanraden aan andere hoteleigenaars”, besluit de CEO van Hotel Marivaux. “Hun interventiesnelheid bij storingen en expertise zijn uniek.”

“De interventiesnelheid bij storingen en expertise van Climabel zijn uniek.”

Willian Yang - CEO Hôtel Marivaux

Klant centraal

Als klant sta je bij de leden van Climagroup altijd centraal. Dat is een van onze troeven. Customer for life’ noemen wij dat. Dat betekent vooral dat ons engagement geen vluchtige belofte is, maar een vertrouwensrelatie op lange termijn. Elk bedrijf is uniek. Oplossingen op maat zijn de sleutel tot klanttevredenheid.

Dankzij onze innovatieve concepten die we voortdurend verfijnen en verbeteren, vinden we gegarandeerd voor elke klant dé ideale oplossing. Net zoals bij Hotel Marivaux!

SOORTGELIJKE PROJECTEN

Bekijk onze andere projecten!

OVER ONS

Onze sectoren
Onze sectoren

Ontdek hoe we met hart en ziel ondernemen voor al onze klanten

NIEUWS

Neem contact op

Meer info nodig over onze HVAC- en koeloplossingen? Een offerte vragen?

Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

STAP 1 VAN 5

Als je op volgende klikt ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals vermeld in onze privacy verklaring.

STAP 2 VAN 5
STAP 3 VAN 5
STAP 4 VAN 5
STAP 5 VAN 5

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier